Bolivinės balandos ir halumi salotos su citrinų padažu🍋
PORCIJOS: 2
Tai itin paprastas receptas, kuris yra vienas iš favoritų mūsų namuose. Ypač gausus skaidulų ir baltymų, tad gali būti tiek maistingų pietų, tiek vakarienės variantas.

Nepraleisk Daily Spoon receptų!
GAUK NAUJIENAS
stiklinė | bolivinės balandos |
3 stiklinės | daržovių sultinio |
1 | svogūno |
daržovės | paprika ir cukinija |
pagal poreikį | halumi sūrio |
padažui | pusės citrinos sulčių ir jos žievelės, petražolių, šaukštas alyvuogių aliejaus, druska ir pipirai |
1
Į orkaitę dedame didesniais kubeliais supjaustytą papriką ir cukiniją, pakepame apie 20 minučių, 180 C.
2
Ant keptuvės pakepame svogūną, tuomet dedame bolivinę balandą ir užpilame karštu sultiniu. Kai kruopos išverda (apie 25 min), dedame iškeptas daržoves, išmaišome ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus uždedame kelias minutes apkeptą halumį surį ir padažą. Skanaus!